!--Tradedoubler site verification 2254578 --> Kortingbungalow.nl | Tips Publisher Website!

Reisorganisaties

Advertentie

Safari in Afrika

Scenic Travel biedt sinds enige tijd diverse soorten safari (rond)reizen in verschillende landen in Afrika aan. Scenic Travel steekt als aanbieder van deze safari reizen boven de andere safari aanbieders uit. De website is voortdurend in beweging en wordt zeer up to date gehouden. Individuele- en groepsreizen, diverse mogelijkheden van rondreizen in jeeps of personen auto\'s, personen busjes, speciaal ingerichte bussen, combinaties van vliegen (fly-in) en jeeps, reizen met of zonder (privé) gids.
Uw reis op maat maken? Dit is bij Scenic Travel geen probleem, er kan een reis worden samengesteld naar de wensen van de klant. Een (exclusieve) reis door één of meerdere prachtige landen van Afrika is een reis die minimaal eenmaal in een leven gemaakt moet worden.

Bezoek Website

Sawadee, ervaar het verschil!

Al meer dan 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.
Daartoe bestaan samenwerkingsverbanden met diverse organisaties als SOS-kinderdorpen en GreenSeat en worden lokale toerismeprojecten gesteund die gericht zijn op natuurbescherming en inkomen voor de lokale bevolking. Daarnaast wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.

Bezoek Website

Summum

Summum.nl biedt de beste koop van ´s werelds highlights en maakt de mooiste plekken ter wereld bereikbaar. Summum.nl reist naar de beroemdste plekken van de wereld. Comfortabel, veilig én altijd voor een scherpe prijs.
Onze prijzen zijn zo laag doordat wij de reizen slim samenstellen. We bieden een select aantal top bestemmingen en we houden ons aanbod steeds actueel. Aan de reis die klanten bij ons boeken, voegenzij zelf excursies toe uit ons assortiment van Favorieten en Smaakmakers en eventueel een verlengingspakket. Zo wordt een reis met Summum.nl altijd heel persoonlijk en betalen onze klanten nooit te veel.

Hoe kijkt Summum.nl naar de wereld?
De wereld komt steeds heel dichtbij door het internet. We kunnen direct praten met mensen in andere werelddelen, we bekijken hun huis via Google Earth en zijn net zo snel op de hoogte van grote gebeurtenissen als de mensen zelf. Dat maakt mensen nieuwsgierig naar hoe het daar is.

Bezoek Website

Sundowner

Een safari dag op de Afrikaanse savanne loopt ten einde. U staat bij uw jeep op de oevers van een met nijlpaarden gevulde rivier. De zon gaat langzaam onder en zet de natuur in vuur en vlam. U kijkt om u heen en u ziet zebra\'s en topis grazen en in de verte loopt een kudde olifanten. Het enige geluid in de verder stille natuur komt van de nijlpaarden. U geniet intens en u neemt nog een slokje van uw ijskoude drankje en u denkt; "dit is mijn Sundowner moment ...".

Bezoek Website

© 2018 Kortingbungalow.nl  |  Wij hebben momenteel 7236 reizen in ons bestand